detector.media
27.09.2007 16:35
1 жовтня – онлайн-презентація 8-го конкурсу «Нові імена в рекламі» на РеклаМастері
1 жовтня – онлайн-презентація 8-го конкурсу «Нові імена в рекламі» на РеклаМастері
1 жовтня на РеклаМастері відбудеться онлайн-презентація 8-го конкурсу соціальної реклами «Нові імена в рекламі», організатором якого є креативне агентство Adell Young & Rubicam. На запитання учасників і всіх, кому цікавий конкурс, відповідатиме Олександр Комаров, генеральний директор Adell Young & Rubicam.
 
Ставити запитання можна просто зараз - тут!
 
Нагадаємо, «Нові імена в рекламі» - перший конкурс соціальної реклами в Україні, який проводиться уже 8 років поспіль. Починаючи з 2000 року темами конкурсу були гострі соціальні проблеми українського суспільства: «У допомогу дитячому будинку «Берізка», «СНІД проти тебе», «Талант проти наркотиків», «Я – українець», «Самотність», «Природа бомжує» та «Open UA».
 
Мета конкурсу залишається незмінною – привернути увагу до актуальних соціально-значущих проблем в Україні, а також стимулювати зміни в поведінці суспільства щодо цих проблем. Участь у конкурсі безкоштовна і доступна для всіх молодих людей до 28 років. Роботи приймаються у 4 категоріях: «Принт», «Телевізійний ролик», «Радіоролик» та «Піар-стаття».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY