detector.media
26.09.2007 12:33
1 жовтня на «Інтері» - прем’єра серіалу «Приватне замовлення»
 1 жовтня на «Інтері» - прем’єра серіалу «Приватне замовлення»

1 жовтня на «Інтері» відбудеться прем’єра восьмисерійного фільму «Приватне замовлення» виробництва російської компанії GP, який демонструватиметься з понеділка по четвер о 21:30.  Автор сценарію – Олег Маловічко, режисер – Сергій Ткачов.

 

В головних ролях знялися Вікторія Ісакова, Богдан Ступка, Олександр Балуєв, Андрій Краско, Олексій Горбунов, Ірина Розанова та інші.  

 

Головна героїня фільму Марія Незорова – одна з найуспішніших жінок Росії, власниця мережі кінотеатрів, нічних клубів та торгівельних центрів. Але в один момент вона стає практично беззахисною. Анонім замовив популярному телеведучому підготувати серію скандальних репортажів про те, як Марії, простій дівчині з маленького містечка, вдалося зробити кар’єру.  

 

«Как страна за такое короткое время пришла к возникновению группы по-настоящему богатых людей? Чем заплачено за это богатство? Женская судьба, всегда остро отражающая перемены в истории, отвечает на эти вопросы с особым драматизмом. Героиня моего фильма хотела добиться успеха, чтобы ни от кого не зависеть, быть свободной и самой вершить свою судьбу. Но, начав движение наверх, Мария даже не подозревала, что её ждёт, когда она достигнет вершины», - говорить про свою роботу Сергій Ткачов. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY