detector.media
26.09.2007 09:53
На наступному тижні в ефір «1+1» повернуться «Я так думаю» і «Без табу»
На наступному тижні в ефір «1+1» повернуться «Я так думаю» і «Без табу»

З 4 жовтня щочетверга о 22.15 на «1+1» знов виходитиме програма Анни Безулик «Я так думаю», повідомляє прес-служба каналу. Нагадаємо, проект перебував у «відпустці» з середини червня, і його подальша доля протягом літа залишалась невідомою, як і інших ток-шоу каналу.

 

А ось програма «Без табу» з Ольгою Герасимюк, яка вперше у новому сезоні вийде 5 жовтня, зазнала певних змін. Відтепер ток-шоу виходитиме щопятниці о 17.15. Прес-служба цитує пояснення Ольги Герасим’юк: «Більшість наших глядачів – це сільські мешканці. Я багато їжджу Україною, і хоч би в яке село заїхала, всюди чула прохання перенести ефір на більш ранній час. Люди не лише з інтересом дивляться «Без табу», але й зідзвонюються по закінченні програми, щоб обговорити побачене. Часто ці обговорення перетворюються для них на безсонні ночі, а вранці їм рано вставати на роботу…». Змінився й формат програми: в одному випуску обговорюватимуть не одну, а кілька історій, усі герої яких перебуватимуть у студії одночасно і зможуть узяти участь в обговоренні кожної з них.

  
Нагадаємо, Ольга Герасимюк є народним депутатом V скликання (фракція блоку «Наша Україна») і кандидатом у народні депутати за списком «Нашої України – Народної Самооборони». До обрання народним депутатом працювала генеральним продюсером «Студії «1+1».

 

Фото – «Україна Молода»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY