detector.media
23.09.2007 10:25
Канал «Україна» веде переговори з сейлз-хаусом «Пріоритет»
Канал «Україна» веде переговори з сейлз-хаусом «Пріоритет»

Телеканал «Україна» веде переговори щодо продажу рекламного часу у 2008 році із сейлз-хаусом «Відео Інтернешнл – Пріоритет».

 

Цей факт підтвердила «Детектор медіа» піар-директор телеканалу Ганна Захараш, аргументувавши ці перемовини вивченням ринкової ситуації:«Мы не отрицаем факта ведения переговоров с сейлз-хаусом «Видео Интернешнл – Приоритет». Но: любая телекомпания имеет право проводить переговоры с любым игроком на рынке, изучать рыночное предложение. О результатах переговоров мы сообщим»

 

В’ячеслав Булавін, генеральний директор «Пріоритету», також факт переговорів з телеканалом «Україна» не заперечував.

 

Однак прогнозувати остаточний перехід «України» із сейлз-хаусу «Сфера-ТВ» на обслуговування до «Пріоритету» поки що ніхто з експертів не береться, хоча багато хто відзначає, що такий перехід міг би суттєво оздоровити становище на рекламному ринку, зокрема вирівнявши ринкову диспропорцію, що склалася на користь сейлз-хаусу «Інтер-реклама». Нагадаємо, що Борис Фуксман, співвласник телеканалу «1+1», в інтерв’ю газеті «Дело» схарактеризував домінування «Інтер-реклами» на ринку як «рекламну війну» і пообіцяв подати відповідну заяву на розгляд Антимонопольного комітету. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY