detector.media
18.09.2007 15:37
20 вересня на ICTV стартують платні дебати з Олександром Богуцьким
20 вересня на ICTV стартують платні дебати з Олександром Богуцьким

20 вересня 2007 року на ICTV стартує спецпроект «Дебати-2007», ведучим якої буде генеральний директор каналу Олександр Богуцький. Напередодні позачергових парламентських виборів телеканал вирішив надати слово політикам для гострої політичної дискусії та конструктивної полеміки. Глядачі-виборці краще пізнають тих, за кого доведеться голосувати, коли побачать як політики уміють вести дискусію та як вони ставляться до опонентів.

 

У прем’єрній програмі «Дебати-2007», яка відбудеться у четвер, 20 вересня, о 21.50, зустрінуться представники Партії вільних демократів та Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

 

За інформацією прес-служби телеканалу, у наступних чотирьох випусках програми, які транслюватимуться 24, 25, 26 і 27 вересня, дискутуватимуть представники блоку «Наша Україна – Народна самооборона», Партії регіонів, Блоку Литвина та Соціалістичної партії.

 

«Ми розіслали запрошення взяти участь у дебатах усім зареєстрованим ЦВК політичним силам. З тих, хто зголосився спочатку, деякі згодом відмовилися. Таким чином протягом 5 днів дебатуватимуть тільки шість політичних партій та блоків. Ми розглядаємо дебати як одну з форм передвиборчої агітації, тому за ефір політичні сили перераховують кошти на безготівковий рахунок каналу», – зазначив Олександр Богуцький.

 

Кожен глядач зможе поставити протягом доби запитання представникам політичних партій за телефоном гарячої лінії 8 800 505 00 10 (всі дзвінки на території України безкоштовні), або надіславши їх на електронну адресу: debaty@ictv.ua. Найгостріші, найжорстокіші та найцікавіші запитання потраплять до прямого ефіру.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY