detector.media
18.09.2007 12:06
Канал СТБ розпочав кастинг на участь у програмі «Битва екстрасенсів»

Канал СТБ розпочав кастинг на участь у програмі «Битва екстрасенсів», яка буде створена за британським форматом Psychic Challenge. Всім охочим спробувати свої сили треба заповнити анкету, яку можна знайти на сайті, та надіслати її на адресу bitva@stb.ua.  

 

З-поміж усіх охочих буде відібрано дев’ять учасників. Протягом змагання їм буде запропоновано низку тестів, які виявлять наявність чи відсутність екстрасенсорних здібностей. Наприклад, їм доведеться знайти заритий на пляжі скарб або визначити, хто з дітей є рідним, а хто – усиновленим.  Кожне завдання контролюватиме і тестуватиме група скептиків-спеціалістів, аби впевнитися у правдивості кожного тесту і збереженні чистоти експерименту. Журі, що складатиметься з провідних експертів цієї області науки, спостерігатиме за експериментами і вирішуватиме, хто краще впорався із запропонованими завданнями.  

 

Щотижня один учасник вибуватиме з шоу, поки не залишиться три екстрасенса для фінального поєдинку. Наприкінці останньої програми після 25 тестових завдань стане відомим переможець «Битви екстрасенсів».  

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY