detector.media
12.09.2007 12:25
Віталій Портников змінив Сергія Руденка на посаді головного редактора «Газети 24»
Віталій Портников змінив Сергія Руденка на посаді головного редактора «Газети 24»

Сергій Руденко залишив посаду головного редактора «Газети 24», яка входить до холдингу «МедіаДім».

 «Я пішов сам, із власної ініціативи. Тут не має ніяких підводних каменів, - розповів він «Телекритиці». – Я гордий, що ця газета відбулася, а колектив «24» - один з найсильніших в Україні. Всі зобов’язання, які брав на себе підчас роботи над цим проектом, я виконав, тому вирішив зайнятися власними проектами».
 
Сергій Руденко продовжить роботу над циклом книжок «Українські політики від «А» до «Я» та електронним проектом «Досьє». «Є ще кілька ідей, але вони зараз на етапі обговорення», - додав він.
   
Відтепер головним редактором «Газети 24» призначений Віталій Портников, який також обіймає посаду шеф-редактора холдингу «МедіаДім». Редактором-консультантом видання став відомий польський журналіст та медіа-менеджер Ґжеґож Ґауден.
 
Ґжеґожу Ґаудену 54 роки, він має польське і шведське громадянства, володіє п’ятьма мовами, серед яких російська. До 2006 року працював шеф-редактором газети Rzeczpospolita.
 

Холдинг «МедіаДім» заснований у 2002 році Миколою Княжицьким. Він об’єднує медіаресурси, серед яких телеканал ТОНІС,  Інтернет-портал «24.ua» та газета «24», яка виходить з березня 2007 року. Головним акціонером холдингу є Володимир Костерін, голова Партії зелених України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY