detector.media
20.08.2007 15:04
У вересні в космосі з’явиться ще один кулінарний телеканал

У вересні російський «Первый канал. Всемирная сеть» планує запустити кабельний канал, присвячений кулінарії. Початкові інвестиції у проект складатимуть 7-8 мільйонів доларів, надалі ж бюджет становитиме 4-5 мільйонів доларів щороку, повідомляє «КоммерсантЪ».

 

Суми, що вкладаються в канал під робочою назвою «Вкусный», можна вважати рекордними, адже ринок неефірних телеканалів перебуває у стадії формування і в такі канали вкладається зазвичай не більше 2-3 мільйонів доларів. Утім, як зазначає «КоммерсантЪ», генеральний продюсер компанії Вєра Облонкіна хоча й підтвердила інформацію про запуск, вартість проекту коментувати відмовилася.

 

Як уже повідомляла «ТК», у вересні в пакеті «НТВ+» так само повинен з’явитися кулінарний телеканал «Кухня ТВ». «НТВ+» є одним із конкурентів «Первого канала. Всемирная сеть», котрий, у свою чергу, є дочірнім підприємством ВАТ «Первый канал» і відповідає за міжнародне мовлення останнього.

 

В українському супутниковому телепросторі кулінарний канал успішно працює з 21 червня 2007 року. Перший український телевізійний канал «Меню-ТВ» мовить через супутник Int4 (PAS4).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY