detector.media
13.08.2007 15:26
Media Resources Management займеться розвитком бізнесу «Так Треба Продакшн»

Медіаконсалтингова компанія Media Resources Management підписала договір про консультаційне обслуговування з українською саунд-студією «Так Треба Продакшн».

 

Співпраця стосуватиметься таких сфер, як переговори з зарубіжними замовниками, розробка клієнт-сервісної бази даних, промо-заходи та маркетингові консультації. Media Resources Management займатиметься розвитком бізнесу «Так Треба Продакшн» на внутрішньому та зовнішніх ринках. Вже існують домовленості з кількома європейськими каналами, які замовлять «Так Треба Продакшн» дублювання художніх і мультиплікаційних фільмів, серіалів і програм.

 

«Ведущие украинские каналы сейчас – наши клиенты. Но мы не хотим останавливаться на достигнутом и намерены расширятся. Недавно мы открыли очередную новую студию и теперь мы имеем в структуре всего 4 студии озвучивания и дубляжа. К сожалению, вопрос персонала на рынке стоит очень остро, поэтому в вопросах маркетинга, планирования и аналитики мы решили в пользу аутсорсинга и обратились в MRM за поддержкой», - пояснив цей крок директор «Так Треба Продакшн Дмитро Мельник.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY