detector.media
10.08.2007 14:17
На сайті «Телетріумф» відкрито доступ до конкурсних робіт номінантів

Віднині всі бажаючі мають можливість передивитися відеоматеріали номінантів премії «Телетріумф» безпосередньо на сайті конкурсу, за адресою http://www.teletriumf.org/vote/. До цього часу переглядати роботи могли лише залучені до голосування експерти.

Нагадаємо, що 8 серпня оргкомітет «Телетріумфу» передав до аудиторської компанії Ernst&Young 96 анкет експертів, з проставленими номінантам оцінками. 15 серпня, після підбиття компанією підсумків голосування, Нацрада з питань телебачення і радіомовлення має оголосити шорт-ліст з трьома фіналістами в кожній з 19 номінацій. Переможцями будуть оголошені учасники, що набрали найбільшу кількість балів. Відмінність цьогорічного оцінювання в тому, що підрахунок голосів здійснюватиметься по 2-бальній системі, а не по 4-бальній, як раніше.

Оголошення і нагородження переможців «Телетріумфу» пройде 23 серпня 2007 року, з трансляцією телеверсії на Новому каналі 24 серпня.

«Телетріумф» - найстаріша державна премія у галузі телебачення. Вручається з 1993 року. Організаторами премії є Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення та Індустріальний телевізійний комітет.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY