detector.media
03.08.2007 15:23
Кіногрупа Film.UA продовжила контракт з Media Resources Management

Кіногрупа Film.UA продовжила контракт з медіаконсалтинговою компанією Media Resources Management про інформаційно-консультаційне обслуговування на рік.

 

Нагадаємо, у березні 2006 року MRM була залучена кіно групою для надання консультаційних послуг у галузі розвитку та просування бренду Film.UA. Компанія надавала підтримку в розробці бізнес-стратегії розвитку групи на теле- та кіноринку України та світу.

 

Спектр завдань, які ставить перед MRM кіногрупа Film.UA, охоплює як глобальні стратегічні проекти, так і локальні операційні завдання: від детального дослідження та аналізу ринку кіновиробництва, позиціонування бренду, розробки стратегії просування до рекомендацій щодо структури дистрибуції прав, розвитку напрямку «нових медіа», аж до добору сценаріїв та кастингу.

 

За посередництва MRM Film.UA реалізувала низку угод із провайдерами мобільного контенту. MRM підтримує кіногрупу при виході на зарубіжні ринки. Останнім досягненням партнерства компаній є виведення на ринок нового суборенду кіногрупи – літературного проекту «Кінофайли» (книги за мотивами сценаріїв кінофільмів).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY