detector.media
02.08.2007 17:01
Сьогодні у Львові обіцяють демонтувати бігборди Черновецького

1 серпня у Львові з’явились бігборди з зображенням мера Києва Леоніда Черновецького та написом "Україні – столичний рівень життя", однак до вечора 2 серпня їх буде демонтовано. Як розповів РБК-Україна директор комунального підприємства "Адміністративно-технічне управління" Василь Скрипичайко, сьогодні їх демонтуватимуть, оскільки не вдалось вирішити деякі фінансові проблеми із замовником.

"Два дні тому київська фірма Svit Outdoor уклала контракт з львівською фірмою "Комтех-плюс" щодо розміщення зовнішньої реклами у Львові. Однак, як мені повідомило керівництво "Комтех-плюс", їм не вдалося до кінця вирішити всіх фінансових питань, тому зображення сьогодні демонтують. Загалом було замовлено 17 таких бігбордів в різних частинах міста", - зазначив він.

За словами В.Скрипичайка, більшість фірм, які мають зовнішні рекламні конструкції перед виборами орендують їх під політичну рекламу. "Близько 80% бігбордів перед виборами віддають під розміщення політичної реклами. Це дуже хороша можливість гарно заробити таким фірмам. А щодо міського бюджету, то незалежно яка інформація розташовуватиметься на таких рекламних носіях міський бюджет отримує стабільно 25-36 грн за квадратний метр в місяць залежно від місця розташування конструкції", - зазначив він.

Загалом у Львові налічується близько 2,5 тис. різноманітних зовнішніх рекламних носіїв.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY