detector.media
01.08.2007 11:34
5 серпня в УНІАН пройде прес-конференція актора Армена Джигарханяна з приводу участі в українському фільмі «Ван Гог не винен»

5 серпня о 10-30 в УНІАН з повтором на 5-му каналі о 12-30 відбудеться прес-конференція російського актора Армена Джигарханяна, який уперше знявся у фільмі українського виробництва «Ван Гог не винен» (Кінокомпанія «Файно-Компані», режисер Вєра Яковенко).

Свої фільми також представить український режисер Андрій Бенкендорф (“Бандитський Петербург”, “Европейський конвой”, “Бомж”).

Організатор - Кінокомпанія «Файно-Компані».

Запрошені: Армен Джигарханян; Андрій Бенкендорф, режисер кінокомпанії «Файно-Компані»; Вєра Яковенко, режисер кінокомпанії «Файно-Компані»; Володимир Гришко, співак, актор фільму «Ван Гог не винен»; Інна Цимбалюк, модель, акторка фільму «Ван Гог не винен»; Інна Мірошніченко, акторка фільму «Ван Гог не винен»; Сергій Озоряний, актор фільму «Вітчим»; Лариса Руснак, акторка фільму «Вітчим»; Борис Абрамов, акторка; Таміла Мостіпан, директор кінокомпанії «Файно-Компані»; Єгор Бенкендорф, директор Inter Media Production

Прес-конференція відбудеться за адресою: вул. Хрещатик, 4, конференц-зал. Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY