detector.media
31.07.2007 16:02
Всеукраїнські збори редакторів комунальних та державних ЗМІ відбудуться після позачергових виборів

Всеукраїнські збори редакторів комунальних та державних засобів масової інформації відбудуться в листопаді – грудні 2007 року. Головною темою зборів буде визначення позицій преси щодо роздержавлення. Також на порядок денний планується винести питання про створення Асоціації редакторів регіональної преси, котра б відстежувала, як відбувається процес реформування на місцях.  

 

Під час зборів будуть працювати чотири секції: механізм взаємовідносин влади і ЗМІ, поліграфія та друковані ЗМІ, реклама в друкованих ЗМІ, Інтернет та інформагентства друкованих ЗМІ. Планується, що обговорення кожного питання відбудеться заздалегідь. Для цього в Києві буде зібрана ініціативна група. Вона допоможе розробити проекти резолюцій, які потім об’єднають в єдину заяву.  

 

Також планується підготувати інформаційні стенди, на яких будуть репрезентовані комунальні видання кожної області. Це допоможе фахівцям дати оцінку зовнішньому вигляді та внутрішньому наповненню регіональної преси, а представники рекламних агенцій зможуть оцінити їх привабливість для подальшої взаємовигідної роботи.

 

Ольга Ліцкевич, «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY