detector.media
31.07.2007 11:54
2 серпня пройде семінар «Правові аспекти передвиборної агітації в ході проведення позачергових виборів до Верховної Ради України» для журналістів Львівщини

Цього четверга, 2 серпня журналістів львівських та районних ЗМІ вчитимуть оминати небезпечні моменти під час передвиборчої кампанії. Цій проблемі буде присвячений семінар для журналістів «Правові аспекти передвиборної агітації в ході проведення позачергових виборів до Верховної Ради України». Семінар організовує Асоціація медіа-юристів Львівщини, Львівська обласна організація Національної спілки журналістів України, Обласне представництво Національної ради з питань телебачення та радіомовлення.

Під час семінару розглядатимуть правила передвиборної агітації з використанням засобів масової інформації, вимоги до змісту політичної реклами, особливості відповідальності журналістів та ЗМІ під час виборчого процесу та інші проблемні моменти виборчого законодавства.

Семінар проходитиме у рамках спільного проекту Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України та Асоціації медіа-юристів Львівщини «Центр правової допомоги журналістам та ЗМІ під час позачергових виборів до Верховної Ради України». Також у рамках цього проекту у серпні запрацює «гаряча лінія» для ЗМІ з питань виборчого законодавства.

Семінар розпочнеться у четвер, 2 серпня об 11 годині у приміщенні Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України за адресою: м. Львів, вул. С. Крушельницької, 5/3.

До участі у семінарі запрошують журналістів львівських та районних ЗМІ.

За додатковою інформацією слід звертатися за телефонами: 261-02-26, 8095-3175542

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY