detector.media
25.07.2007 12:39
Віктор Янукович доручив створити в кожному міністерстві систему інформаційного реагування на надзвичайні ситуації

Прем’єр-міністр України Віктор Янукович доручив створити в кожному міністерстві систему інформування громадян і ЗМІ у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Таку пропозицію Глава Уряду висловив, відкриваючи чергове засідання Кабінету Міністрів України.

Як повідомив Віктор Янукович, питання реагування посадових осіб в умовах надзвичайних ситуацій, їхніх дій і здійснення інформаційної політики буде розглянуто під час засідання Уряду.

За словами Прем’єр-міністра, кожен міністр повинен визначити у своєму міністерстві відповідального співробітника за здійснення інформаційної політики в умовах надзвичайної ситуації. “Ми підійдемо до цього питання системно, його відпрацюємо. Я просив би всіх міністрів визначити, хто буде відповідати за інформаційну політику в кожному міністерстві при виникненні надзвичайних ситуацій. Як буде працювати інформаційна система. Хто буде відповідальний за те, щоб надавати таку інформацію в ЗМІ”, - підкреслив Прем’єр-міністр.

За словами Прем’єра, необхідність такої інформаційної системи очевидна. “Аварія у Львівській області засвідчила, що в нас іноді не вистачає досвіду, і ми робимо помилки. Але дуже важливо, щоб ми їх вчасно виправляли. І в цій ситуації найважливішу роль відіграє інформаційна політика”, - наголосив Віктор Янукович.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY