detector.media
24.07.2007 16:48
24 – 27 жовтня пройде ІІI Український Міжнародний «Кіноринок Молодість»

З 24 по 27 жовтня 2007 року відбудеться ІІI Український Міжнародний «Кіноринок Молодість» в рамках 37-го Київського Міжнародного Кінофестивалю «Молодість».

Як повідомляє оргкомітет фестивалю, «Кіноринок Молодість» є спільним проектом двох найбільш авторитетних українських форумів кіно - Міжнародного Кінофестивалю «Молодість» і «Кінофорума Україна», що проводиться при активній підтримці Міністерства культури і туризму України, Асоціації «Сприяння розвитку кінематографу в Україні» і «Асоціації продюсерів України».

На даний момент проведені презентації «Кіноринку Молодість» на Канському, Берлінському та Сочинському Кінофестивалях. Зацікавленість в участі на кіноринку виявила велика кількість європейських правовласників, а також кіновиробники, власники кінотеатральних прав країн СНД, дистриб’ютори і правовласники України.

Планується, що на «Кіноринку Молодість» будуть працювати всі представники українських телеканалів. Вони представлять свої телепродукти, а також будуть переглядати і відбирати кінофільми для українського телеефіру 2008 року.

Програма «Кіноринку Молодість» включає: роботу кіноринку; постійні презентації і кіноперегляди фільмів учасників ринку; семінари; відкрите засідання Асоціації "Сприяння розвитку кінематографу в Україні" (очікується більш 100 юридичних осіб - активних учасників кіноіндустрії України); бізнес-форуми; робоче засідання "Асоціації продюсерів України" і ін.

Учасниками «Кіноринку Молодість» є власники кінотеатральних прав, телеканали, дистриб'юторські компанії, кінотеатральні мережі , кінотеатри, кінопреса, кінопродюсери, інвестори і підприємці.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY