detector.media
16.07.2007 10:56
Те, що Павло Карайченцев братиме участь у проекті «Блок Сердючки» - «повна фігня»

Павло Карайченцев залишається виконувачем обов’язків головного редактора київської муніципальної газети «Хрещатик». Чутки про своє звільнення він спростував у телефонній розмові з «ТК»: «Це неправда. Я залишаюсь в.о. головного редактора "Хрещатика", а зараз перебуваю у відпустці за власний рахунок».

 

За неофіційною інформацією з різних джерел, Павло Карайченцев братиме участь у проекті «Блок Сердючки», який пов’язують із «Київським Медіахолдингом». Нагадаємо, газета «Хрещатик», повідомляючи про намір Андрія Данилка створити власний виборчий проект, зазначила: «сама ідея створення "Блоку Вєрки Сердючки" народилася у тенетах газети "Хрещатик"». Утім, сам пан Карайченцев категорично спростовує і ці чутки:

 

«Я вам кажу серйозно: це повна фігня! Я прочитав про це в газетах "Без цензури" і "Сегодня". Повірте, я вперше про це дізнався з газет! І ще я прочитав, що Казбек Бектурсунов і Дмитро Джангіров цим займаються – це також неправда. Я не займаюся жодними політпроектами».

 

Нагадаємо, Павло Карайченцев став виконувачем обовязки головного редактора газети «Хрещатик» після того, як його попередника Дмитра Джангірова було призначено в.о. директора ТРК «Київ». Павло Карайченцев є партнером Джангірова та керівника «Київського медіахолдингу» Казбека Бектурсунова в агентстві Think Tank.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY