detector.media
12.07.2007 14:47
ТРК «Славія-TV» звинуватила адвокатську контору «Василь Кісіль і партнери» у тиску з метою відкликання позову проти «Євроспорту»

Українська телерадіокомпанія «Славія-TV» («Перший спортивний») звинуватила адвокатську контору «Василь Кісіль і партнери» у тиску та погрозах на адресу працівників ТРК. Причиною таких дій, за інформацією «Славії», є давній конфлікт цієї телерадіокомпанії з французькою компанією «Євроспорт», який уже кілька років розглядається у судах.

 

Зокрема, «Славія» звинуватила «Євроспорт» у незаконному використанні логотипу, що належить телекомпанії. 20 червня 2006 року, провівши моніторинг ефіру «Євроспорту», працівники «Славії» звернулись до Шевченківського УМВС у місті Києві з вимогою порушити кримінальну справу проти посадових осіб АТ «Євроспорт», начебто винних у порушеннях інтелектуальних прав різних підприємств, зокрема й «Славії-TV». Незважаючи на те, що слідчі МВС провели всі необхідні дії, за інформацією прес-служби «Славії-TV», офіційної відповіді телерадіокомпанія так і не отримала. Натомість, адвокатська контора «Василь Кісіль і партнери», що представляє інтереси «Євроспорту», начебто вимагає відкликати заяву до МВС через «мирне врегулювання цього питання сторонами», погрожуючи фізичною розправою.

 

«Дійшло до того, що в погрозах відкрито йде мова про застосування людей у державних силових структурах за гроші, щоб, так чи інакше, вирішити це питання, а в кращому випадку зфабрикувати звинувачення проти, та використати звернення до МВС проти нас же», - повідомляє прес-служба «Славії-TV».

 

«Досить важко коментувати по суті дурниці. Можу повідомити лише наступне. Судами винесені рішення проти ТРК «Славія-TV» за позовами, поданими компанією «Євроспорт». Хоча не всі судові рішення набули законної сили (є справа в стадії апеляції), суди встановили порушення саме з боку ТРК «Славія-TV» прав інтелектуальної власності компанії «Євроспорт» як на телевізійні програми, так і на знак для товарів та послуг. Крім того,  наскільки мені відомо, у стадії досудового слідства знаходиться кримінальна справа за фактом скоєння злочину службовими особами саме ТРК «Славія ТВ», - прокоментував «ТК» партнер адвокатської контори «Василь Кісіль і партнери» Олексій Філатов. – «Твердження про якісь погрози з боку компанії «Євроспорт» чи її адвокатів є повною нісенітницею. Взагалі, зміст прес-релізу нагадує приказку «злодій  голосніше всіх кричить «тримайте злодія». На мою думку, «Славія-TV» просто  намагається відволікти увагу від своєї сумнівної діяльності, з якою компанія «Євроспорт» успішно бореться  виключно законним шляхом». 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY