detector.media
10.07.2007 16:47
12 липня Київська незалежна Медіа-профспілка запрошує журналістів на пікетування Генпрокуратури у зв’язку з затягуванням справи Калашнікова

У четвер 12 липня Київська незалежна Медіа-профспілка запрошує всіх журналістів на пікетування Генпрокуратури України у зв’язку з затягуванням розслідування кримінальної справи за фактом побиття знімальної групи СТБ. Початок пікетування 11.00. Адреса – вул. Різницька, 13/8. Про це повідомляє прес-служба КНМП.

Під час акції планується, що журналісти Єгор Соболєв та Маргарита Ситник і директор Інституту Медіа Права Тарас Шевченко одночасно оголосять про ініціативу громадської організації «За професійну журналістику», – мета якої – судове переслідування Олега Калашнікова усіма можливими способами.

Контактна особа Михайлина Скорик. Тел. 8 095 306-70-53.

Нагадаємо, 12 липня 2006 року стався інцидент між Олегом Калашніковим і журналістами телеканалу СТБ перед будинком парламенту, де стояли наметові містечка ряду політичних сил. За свідченням працівників СТБ Маргарити Ситник і Володимира Новосада під час зйомок у наметовому містечку Партії регіонів група активістів на чолі з депутатом Олегом Калашніковим застосувала проти них силу й відібрала зняту відеокасету.

19 грудня 2006 року Верховна Рада затвердила звіт тимчасової слідчої комісії, у якому визнала поводження народного депутата України Калашнікова неприпустимим таким, що заслуговує осуду.

Політрада Партії регіонів винесла депутатові сувору догану за неприпустиме поводження під час інциденту з журналістами.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY