detector.media
05.07.2007 10:12
Газета «Новая»: Світлана Леонтьєва не поспішає з новою роботою і насолоджується літом

Колишня ведуча новин на каналі «Інтер» Світлана Леонтьєва планує й надалі працювати на телебаченні, але поки що не прийняла жодної з пропозицій. Про це вона розповіла в інтервю «Новой газете», опублікованому в номері за 5 липня.

 

Незважаючи на те, що Світлані робили різні пропозиції, зокрема працювати прес-секретарем політичних діячів, вона збирається залишитись на телебаченні. «Думаю, що немає такої пропозиції поза телебаченням, яка б мене дуже зацікавила. Хоча не виключено, що вона виникне», - каже колишня ведуча. За її словами, за два місяці вона обїздила половину України, приділила багато уваги родині, а зараз добудовує дачу в Осокорках під Києвом. Зараз Світлана збирається поїхати на фестиваль дитячих фільмів в Артек.

 

На думку Світлани Леонтьєвої, те, що телеканали сьогодні так легко розлучаються з ведучими – своїми «обличчями» - є небезпечним прецедентом. «Наприклад, у США ведучий новин – взагалі священна корова. Такій людині може бути 70 років, але її ніхто не просить піти з ефіру. Знаєте, чому? Бо їм вірять. Адже новини – це обличчя», - пояснює вона.

 

Газета «Новая»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY