detector.media
19.06.2007 18:11
В Україні створено Біржу соціальної реклами

Недержавні організації отримали можливість замовити професійну рекламу для своїх проектів. За ініціативи Всеукраїнської рекламної коаліції в Україні створено Біржу соціальної реклами - електронну площадку для розміщення замовлень і проведення тендерів на створення соціальної реклами.

Про це повідомляє портал «Громадський простір» із посиланням на Всеукраїнську рекламну коаліцію.

Біржа розміщена за адресою http://www.community.com.ua/rus/charity.php

Мета проекту - сприяти розвитку соціальної реклами в Україні. Біржа функціонує просто: бажаючі замовити соціальну рекламу мають заповнити заявку на її розроблення. Заявка публікується у відкритому доступі на сайті www.community.com.ua.

Як зазначається, серед членів Всеукраїнської рекламної коаліції є чимало агенцій, які готові займатися створенням соціальної реклами. За задумом, зацікавлені агенції, побачивши заявку, мають зв’язатися з заявником з приводу співробітництва. Отримати творчі розробки можна «виключно на партнерських умовах».

Всеукраїнська рекламна коаліція звертається до недержавних організацій і державних структур із закликом використовувати даний ресурс для підвищення ефективності соціально значущих проектів та ініціатив.

За додатковою інформацією можна звертатися, до Тетяни Денисюк

Tel. + 38 (044) 496 28 10

Fax + 38 (044) 496 28 11

Mob. +38 (067) 811 00 87

E-mail: Tatiana.Denisyuk@tabasco.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY