detector.media
19.06.2007 15:34
Тетяна Монтян проведе в Одесі тренінг із судової журналістики

22-23 червня відомий адвокат і громадський активіст Тетяна Монтян проведе в Одесі тренінг із судової журналістики для представників місцевих медіа. Приміщення та технічні засоби для проведення занять надає Одеській юридичний інститут Харківської національної академії внутрішніх справ. Перед початком занять, о 12.00 22 червня, Тетяна Монтян дасть прес-конференцію в інформаційній агенції «Контекст-Причорноморя».

 

Мета тренінгу – дати журналістам базові знання та уявлення про судочинство, практичні рекомендації для тих, хто бажає висвітлювати діяльність судової влади.

 

До здобутків Тетяни Монтян належить серія sms-репортажів із засідань Конституційного Суду, які деякі експерти називають блискучим зразком судового репортерства. Останнім часом Тетяна Монтян набула дещо скандальної слави, виступаючи у публічних дискусіях на боці Міністра внутрішніх справ Василя Цушка, а також завдяки своїм записам в інтернет-щоденнику mentbuster.

 

Участь у тренінгу безкоштовна, кількість учасників – обмежена. По довідкову інформацію звертайтесь до Сергія Діброва: тел. 38050-3164231 , електронна пошта dibrov@ukr.net

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY