detector.media
05.06.2007 10:58
СПУ судитиметься з «Дзеркалом тижня» за статтю Мустафіна

Соцпартія заявляє про намір звернутися до суду у зв'язку із публікацією у виданні "Дзеркало тижня" упереджених до СПУ, на думку партії, матеріалів.

"У щотижневику "ДЗ" із завидною регулярністю стали з'являтися "антисоціалістичні матеріали", завдання яких - переконати виборців у політичній та електоральній неспроможності СПУ", - вважають у партії.

"Особливо це помітно в статті Олексія Мустафіна "Соціалістичне змагання" (ЗН№8, 2-8.06.2007) у якій екзистенціальні відчуття автора видаються за непорушну істину", - зауважується у повідомленні.

"За допомогою "ДТ" читачам нав'язується однобока точка зору на результати дострокових виборів, причому, використані для цього методи далекі від стандартів професійної журналістики", - заявляє СПУ.

"Матеріали, що стосуються позиції Соцпартії далекі від аналізу фактів, соціологічних даних, об'єктивної ситуації. Більш того, відсутня альтернативна точка зору, чого ніколи не допускають професійні ЗМІ", - додається у повідомленні.

В СПУ переконані, що "все це свідчить про те, що дані статті є не авторською роботою, а політичним замовленням, банальною штабною "розробкою".

СПУ резюмує, що "статті, що претендують на аналітичність і неупередженість, насправді є зразком погано замаскованої антисоціалістичної пропаганди, часом здається, що завдання автора - точно додержуватися девізу міністра пропаганди Геббельса: "Нам потрібна не правда, а ефект".

Відповідно СПУ має намір звернутися в судові інстанції для того, щоб "у законному порядку довести упередженість і неправдивість матеріалів, пов'язаних з діяльністю Соцпартії і її лідерів".

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY