detector.media
01.06.2007 17:20
Савік Шустер працюватиме на ICTV лише до 9 червня?

8 червня «Свобода слова» на ICTV, можливо, востаннє вийде в ефір із ведучим Савіком Шустером. Як стало відомо «ТК» з достовірних джерел, Савік збирається покинути ICTV найближчим часом.

 

На прохання «ТК» підтвердити цю інформацію генеральний продюсер ICTV Михайло Павлов сказав: «Скажімо так: поки що інформації немає. Коли саме, залежить від нашої політичної кризи. Наступної п’ятниці (8 червня, - «ТК») «Свобода слова» буде».

 

Також «ТК» дізналась, що вже в червні «Свобода слова» може вийти з новим ведучим. «Це теж буде залежати від політичної кризи та деякиз технологічних моментів, - каже Михайло Павлов. – Я б не хотів зараз називати прізвищ – хочу, щоб залишалася інтрига». На каналі вже проведені тракти декількох кандидатів.

 

На запитання, чи залишиться на ICTV команда, яка зараз працює у проекті «Свобода слова», чи піде разом із Савіком Шустером на «Інтер», Михайло Павлов відповів: «Ми живемо у вільній країні, і кожна людина має право обирати свій шлях. Ми будемо вести з ними розмову, але це буде їхнє рішення. Звісно, ми зацікавлені в цій команді, бо ми в неї інвестували. Я вважаю, що персонал – це важливіший елемент у роботі, ніж «залізо».  Як продюсер цього формату, я можу сказати, що на форматі «Свободи слова» це не позначиться. На мій погляд, незамінних людей немає. Кожна людина, яка збирається звільнятись, за нашим трудовим законодавством, має два тижні відпрацювати, а потім може йти».

 

Нагадаємо, свої наміри прийняти пропозицію керівництва «Інтера» Савік Шустер підтвердив  на початку квітня. Тоді ж генеральний директор ICTV Олександр Богуцький заявив, що «Свобода слова» - власність каналу, й виходитиме далі з іншим ведучим. За інформацією «ТК», канал «Інтер» запропонував Савікові три проекти, серед яких – суспільно-політичне ток-шоу (закуплений за кордоном формат) та спортивна програма.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY