detector.media
01.06.2007 11:50
Промо-кампанія «Весь Фантомас на СТБ» відзначена дипломом на конкурсі «Direct Hit 2007»

Промо-кампанія з анонсування серії фільмів про Фантомаса «Весь Фантомас на СТБ» відзначена спеціальним дипломом від Австрійської пошти «за найоригінальніший директ-мейл» на Міжнародному конкурсі директ-маркетингових проектів «Direct Hit 2007». Конкурс проходив у Києві 24-25 травня.

 

У рамках промо-кампанії «Весь Фантомас на СТБ», яка проходила у лютому 2006 року, було обрано нетрадиційний для телеканалів спосіб реклами – директ-мейл. Основним завданням акції було залучення якомога більшої аудиторії до перегляду славнозвісної кінотрилогії, викликати у глядачів приємні спогади про часи прем’єри фільму, а також створити «ефект сарафанного радіо», повідомляє прес-служба каналу. Спеціально для акції було виготовлено кілька екземплярів «записок від Фантомаса» у стилі дитячих послань: текст написаний від руки, нерівним почерком на аркушах із шкільного зошита. Листівки підкидали у поштові скриньки та розклеювали на вуличних стовпах.

 

Організаторам вдалося досягти «вірусного ефекту»: про незвичну промо-кампанію писала преса, зокрема й спеціальні видання.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY