detector.media
31.05.2007 11:00
Фундація «Партнерство заради демократії» запрошує до складання анкет на журналістські майстерні «Лодзь кінематографічна»

Фундація «Партнерство заради демократії» запрошує до складання анкет для участі в чергових «Журналістських майстернях» 10-12 липня 2007 року.

Як повідомляється, майстерні матимуть за мету показати як в колишній столиці польської кінематографії, після років кризи, знову розквіт «унікальний, в масштабах країни, і важливий, в світових масштабах, осередок кінопродукції та центр акторських вечірок». На журналістів чекає представлення цікавих ініціатив а також людей, інституцій та методик завдяки яким вдалося досягти успіху.

Учасники майстерень добиратимуться на основі конкурсу. До цих майстерень запрошуються передусім журналісти, які спеціалізуються в культурознавчій тематиці. Журналісти телебачення запрошуються разом з оператором. Зарахованих учасників буде оголошено 11 червня на сайті фундації, а також повідомлено про участь електронною поштою.

Фундація покриває кошти:

- участі в програмі;

- проживання в готелі;

- харчування;

- проїзду від кордону, в межах Польщі та повернення до кордону.

Журналіст повинен забезпечити:

* приїзд до кордону в Медиці;

* бажання пізнавати нове та працювати!

Журналістські майстерні – це теми з життя Польщі та Європи, які представляє на осуд українських журналістів фундація. Відтак організатори очікують, що після повернення з майстерень, представлені теми ляжуть в основу газетних публікацій, радіо та телепрограм. Матеріали, які з’являються в ЗМІ після майстерень розміщуються на сайті фундації.

Анкети необхідно подати до 7 червня включно року за адресою iryna.kyrychenko@kredobank.com.ua.

координатор програми в Україні

Ірина Кириченко

контактний телефон

80666482171

Додатки:

Анкета учасника (.doc, 244 Kb)

Програма майстерень польською мовою (.rtf, 13 Kb)

Програма майстерень українською мовою (.rtf, 18 Kb)

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY