detector.media
24.05.2007 16:15
Віталій Шевченко: Депутатська більшість хоче контролювати медіапростір «методом відмашки»

У прес-центрі  «Главред-медіа» відбулася прес-конференція  голови Національної ради України з питань  телебачення і радіомовлення  Віталія Шевченка на тему: «Електронні ЗМІ і передвиборча кампанія. Навіщо Верховній Раді змінювати порядок припинення повноважень членів Нацради з питань телебачення та радіомовлення?». Йшлося про законопроект, ухвалений депутатами V скликання у першому читані.

 

Віталій Шевченко детально розтлумачив суть повноважень Нацради з питань ТБ і РМ, відповів на всі опубліковані закиди розробників законопроекту, наголосивши водночас на тому, що представників Нацради не запросили на жодну зустріч із депутатами ВР: «Та Тимчасова слідча депутатська комісія, яку було утворено для контролю нашої діяльності, жодного разу не з’явилася в Нацраді, не було навіть жодного телефонного контакту», - підкреслив пан Шевченко.

 

Голова Нацради назвав прийняття законопроекту 3312 - змін до Закону України «Про Національну раду з питань телебачення та радіомовлення» - політичним тиском на регуляторні органи: «Тут мета одна, щоби депутатська більшість могла регулювати медіа-простір методом відмашки».  

 

Інф. «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY