detector.media
23.05.2007 16:34
В Україні відбудеться Міжнародна конференція на тему «Захист регуляторних органів від політичного та адміністративного впливу»

Наступною реакцією міжнародної спільноти, зокрема Європейської платформи регуляторних органів у сфері телерадіомовлення (EPRA), на ухвалення в першому читанні депутатами V скликання ВР України законопроекту Олени Бондаренко (ПР) про внесення змін до Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення», стало оголошення про проведення в Києві Міжнародної конференції на тему «Захист регуляторних органів від політичного та адміністративного впливу». Про це повідомив на брифінгу в Нацраді голова Нацради України з питань ТБ і РМ Віталій Шевченко.  

 

«Прикро, що об’єктом такої розмови стала наша країна, - так прокоментував пан Шевченко необхідність проведення подібного екстреного заходу в Україні. – Однак кроки депутатів щодо Нацради свідчать про те, що, вочевидь, поки зарано виголошувати заяви про остаточну перемогу свободи слова в Україні». 

 

Леся Ганжа, «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY