detector.media
21.05.2007 14:07
Марина Сорока стала прес-секретарем Юлії Тимошенко

Колишня журналістка каналу «Інтер» Марина Сорока виконує обовязки прес-секретаря Юлії Тимошенко. Про це «Детектор медіа» стало відомо з джерел у прес-службі БЮТ.

 

Сама Марина поки що воліє не давати офіційних коментарів щодо своєї нової роботи. Народний депутат Віталій Чепинога, який багато років був прес-секретарем Юлії Тимошенко та керував прес-службою ВО «Батьківщина» і БЮТ, повідомив «ТК», що Марина Сорока «працює у прес-службі, але офіційного представлення ще не було».

 

Нагадаємо, Марина Сорока була серед кількох десятків працівників інформаційно-аналітичної служби каналу «Інтер», що звільнились на початку травня після фактичного розформування цього підрозділу АТЗТ «УНТК».  

 

Марина Валентинівна Сорока народилася 8 жовтня 1967 року в місті Добропіллі Донецької області. Дитинство і юність минули в Горлівці. Закінчила філософський факультет і аспірантуру Київського національного університету ім. Т.Г.Шевченка. Два роки викладала філософію і логіку в Горлівському педагогічному інституті іноземних мов.

 

На телебаченні почала працювати в 1996 році у новинах «СІТ» у недержавній телекомпанії «ТБ Табачук». На початку жовтня 1996 року прийшла на роботу у щойно створену службу новин «УНТК» (канал «Інтер»), де працювала спеціальним кореспондентом до 2007 року. З вересня 2003 по квітень 2004 року консультувала народного депутата Михайла Бродського. Публікувалась у виданнях «Ділова Україна», «Столичные новости», «Деловые новости», «Дзеркало тижня».

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY