detector.media
21.05.2007 11:49
«Інтер» придбав британський формат для створення проекту «Великі українці»

У новому сезоні на «Інтері» стартує проект «Великі українці», який створюватиметься за британським форматом, що в оригіналі називається «Великі британці». Про це повідомила генеральний продюсер каналу Ганна Безлюдна в інтервю, опублікованому у свіжому числі журналу «Главред».

 

«Я навіть не знаю, як його визначити, чи то соціальний, чи то суспільно-політичний. Але це навіть більше, ніж телевізійний проект.  Цей формат із Британії, йому вже кілька років і він називається «Великі британці». Уже були «Великі французи», «Великі поляки», «Великі португальці» тощо. Багато країн купили цей формат, і ми його теж купили, робитимемо «Великих українців». Коли нація, точніше, вибачте, не нація, а громадяни України, її мешканці вибиратимуть сотню великих українців, з неї – десяток, і потім, відповідно, великого українця. Але для початку, звісно, виникне запитання: а хто такий українець, кого вважати українцем? І для нашої країни воно буде досить актуальне», - розповіла Ганна Безлюдна.

 

Вона також підтвердила, що «Інтер» перебуває на стадії підписання контракту з Савіком Шустером на тих умовах, щодо яких було досягнуто попередньої домовленості. Вона не підтвердила, що «Інтер» планує запросити відомого російського тележурналіста Євгенія Кисельова, і не заперечила, що, можливо, на каналі працюватиме Вахтанг Кіпіані (нині головний редактор журналу «Фокус»): «Я б не заперечувала. Але поки що не розкриватиму секретів».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY