detector.media
18.05.2007 12:08
10 червня на ICTV вийде перший випуск реаліті-шоу «Шлюбні ігри або Номер для молодят»

10 червня цього року на українському телеканалі ICTV стартує україно-турецьке реаліти-шоу «Шлюбні ігри, або Номер для молодят». Вести реаліти-шоу будуть герої однойменного телесеріалу Леся та Рома.

У прем’єрному випуску десять відібраних пар молодят стануть на суд телеглядачів у київській студії телеканалу ICTV. Після знайомства з учасниками глядачі шляхом sms-голосування виберуть 5 найцікавіших пар, які 11 червня вирушать у подорож історичними та культурними місцями Туреччини: вони побувають у Стамбулі, Анталії, Памуккалі, Бодрумі, Каппадокії.

Протягом 5-х тижнів глядачі під час телемостів Україна–Туреччина переглядатимуть відеозвіти про пригоди учасників – конкурси, змагання та випробування – і шляхом sms-голосування визначатимуть пари, які повинні залишатися в проекті.

Леся, героїня акторки Ірми Вітовської, відправить учасників програми в Туреччину, а сама під час щотижневих телемостів перебуватиме в київській студії. Дмитро Лаленков в образі Роми полетить із героями шоу, буде присутній разом із ними на всіх конкурсах та випробуваннях, а по неділях буде вести телемости з турецької студії.

Кастинг учасників реаліти-шоу, який почався наприкінці квітня, триватиме до 25 травня. У ньому можуть взяти участь усі охочі молоді пари, які одружилися з початку цього року вперше у своєму житті. Телефон гарячої лінії: (+38 044) 332 96 41

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY