detector.media
04.05.2007 12:33
Влад Ряшин: Другі «Танці з зірками» були складнішими за перші

Генеральний продюсер компанії «Стар Медіа» - виробника шоу «Танці з зірками – 2» - Владислав Ряшин називає другий сезон «Танців з зірками» складнішим за перший: «Якщо в першому сезоні вже після другої-третьої програми визначились основні фаворити – дві пари, то в «Танцях-2» серед фаворитів однозначно опинилась Лілія Подкопаєва, решта ж були рівними. Пари вилітали доволі неочікувано, і програму покидали не завжди ті, хто на це заслуговував»

 

На думку пана Ряшина, оцінки журі провокували глядачів голосувати за тих учасників, які перебували в кінці турнірної таблиці. «Якщо глядач бачить, що його улюбленця поставили на останнє місце, то вони за нього вболівають. А ті, хто віддає симпатії тим парам, що набрали високі бали, й без того були в них упевнені, й не мали потреби дзвонити», - каже він. Саме тому, на думку Владислава Ряшина, спершу обговорювалась інша система підрахунку голосів, за якої журі мало б визначати дві найслабкіші пари, а глядач – обирати з-поміж них. Але Бі-Бі-Сі, що є власником формату Strictly Come Dancing, не дала дозволу на зміну умов проведення шоу.

 

Владислав Ряшин розповів «ТК» про схему співпраці «Стар Медіа» з каналом «1+1» у виробництві «Танців»: «Ми разом із каналом готуємо кошторис, вирішуємо, від чого можна відмовитись, а що є обов’язковим. Визначивши вартість виробництва, ми розпочинаємо роботу. Цей процес контролює канал. Фактично, гендиректор «1+1» Юрій Морозов був повноцінним співпродюсером і брав участь у прийнятті всіх ключових рішень». Залучення спонсорів дозволило каналу знизити витрати на виробництво шоу. «Прибуток розподіляється між операторами мобільного звязку, «Стар Медіа» та каналом. Наскільки мені відомо, ці частки зазвичай рівні», - каже пан Ряшин. Він додав, що «Стар Медіа» сподівається надалі співпрацювати з «1+1». «Хтось із наших колег сказав, що ми кинули рукавичку, - каже генпродюсер «Стар Медіа». - Це правда – ми кинули виклик не лише іншим продакшн-компаніям, але й самис собі. Зараз ми думаємо про наступні проекти, нові формати. Нам є на кого рівнятись: це американські телешоу, російські проекти – ті ж самі «Зірки на льоду» - і багато інших».

 

Інтервю з Владом Ряшиним читайте у наступному (травневому) числі журналу «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY