detector.media
24.04.2007 10:13
УНІАН та 5 канал призупиняють проведення прес-конференцій в прямому ефірі

Інформаційне агентство УНІАН та 5 канал заявляють про призупинення спільного проекту «Прес-конференції у прямому ефірі».

Про це повідомляється у зверненні, розміщеному на сайті УНІАН.

Як повідомляється, таке рішення агентство і телеканал прийняли у зв’язку з тим, що під час загострення політичної ситуації у країні «деякі політики намагаються використовувати прямий телевізійний ефір для політичних маніпуляцій, взаємних образ та некоректних оцінок діяльності політичних опонентів».

«Як журналісти ми несемо відповідальність перед глядачами і читачами за інформацію, яка озвучується під час прямого ефіру, і не згодні з тим, аби політики використовували прес-конференції, де відбувається живе спілкування журналістів та гостей, для відвертих провокацій, маніпуляцій та зведення особистих рахунків з політичними опонентами», – говориться у зверненні.

Автори звернення звертаються до політиків з проханням поважати роботу журналістів, не перешкоджати у здійсненні професійної діяльності та не плутати спілкування з пресою з політичними дебатами і мітингами, а також демонструвати більш глибоку відповідальність та високу політичну культуру.

У зверненні зазначено, що проект призупиняється тимчасово – «для того, щоб спонукати політиків осмислити власну відповідальність за свої дії та вчинки».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY