detector.media
05.04.2007 18:12
Віктор Павлюк отримав дві догани. Замість «Толоки» на НТКУ буде інша програма

Сьогодні президент Національної телекомпанії Віталій Докаленко виніс догану першому віце-презеденту НТКУ Віктору Павлюку.

 

Про це «ТК» повідомив Віктор Павлюк, наголосивши на тому, що це вже друга догана за останні три дні: «4 квітня пан Докаленко оголосив мені першу догану на підставі висновків Комісії з проведення службового розслідування щодо тимчасового призупинення виходу в ефір Першого Національного ток-шоу «Толока». Я чекав цього. На наступний день погрожуючи мені звільненням він видає мені ще одну догану від 5 квітня. Цей наказ стосувався створення програми «Джерела толерантності».

 

Віктор Павлюк вважає останній наказ незаконним: «Президент має право виносити догану протягом місяця. Але не можна робити це через 2 місяці після того як зірвався проект».

 

Також, за його словами на НТКУ планується проведення зборів трудового колективу, оскільки профспілки національної телекомпанії звернулись з таким проханням до Віталія Докаленка.

 

«На цих зборах має розглядатись ситуація в НТКУ. Закриття «Толоки» лише один з прикладів зловживань на НТКУ. У нас не діють колективні інструменти впливу на виробничий процес, не підписана колективна угода, не має комісії з трудових суперечок тощо», - зазначив Віктор Павлюк.

 

Тим часом, піар-директор Першого національного Лілія Кавецька розказала «ТК» про те, що найближчим часом на Першому національному вийде в ефір соціально-політичне ток-шоу, подібне за форматом до «Толоки»: «На даний момент тривають пошуки журналіста та формату, які б гарантували неупередженість та не допускати брутального ґвалтування свободи слова, яке відбулось під керівництвом Віктора Павлюка».

 

За інформацією власних джерел «ТК», ведучим нового політичного шоу може бути новий віце-президент НТКУ Олександр Мельничук.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY