detector.media
05.04.2007 13:24
Головний редактор телеканалу «Сіті» Наталія Катеринчук: «Новини стануть репортерськими»

Як уже повідомляла «ТК», екс-шеф-редактор НТН Наталія Катеринчук стала шеф-редактором каналу «Сіті».

 

З її приходом на каналі збільшиться кількість випусків новин, вони стануть більш оперативними. «Я думаю, що міські новини повинні бути міськими, репортерськими. Мені подобаються молоді люди, які працюють в інформаційній службі «Сіті». З ними працювати значно легше, ніж із штатом, який давно «вариться у своєму соку» і болісно сприймає будь-які нововведення», - каже Наталія. За її словами, журналісти інформаційної служби «Сіті», з якими працювали тренери МГО «Інтерньюз-Україна», є достатньо професійними, але ще не мають власного почерку. Одне з завдань Наталії на новому місці – допомогти їм виробити цей почерк.

 

Пропозицію обійняти посаду шеф-редактора «Сіті» Наталії Катеринчук зробив Олександр Ткаченко. «Я давно знаю Сашу й поважаю його. Це людина, яка розуміє, що таке новини, і допомагатиме мені. Також для мене важливо, що засновники каналу – іноземна корпорація», - розповіла «Детектор медіа» Наталія. – «Якщо подивитись на сітку каналу, то в ній багато проектів, які, на мою думку, необхідно розширювати й удосконалювати. Найближчим часом я розроблю концепцію покращення програми «Ранок». Будуть запущені й нові проекти, наприклад, програма «Кримінал». Але поки що це лише плани».

 

 

Наталка Катеринчук народилася 6 листопада 1972 року на Тернопольщині. По закінченні факультету журналістики Львівського державного університету працювала власним кореспондентом «Радіо Свобода», згодом - журналістом Івано-Франківського каналу «402», потім - власкором програми «Вікна» на каналі СТБ.

 

З 1 лютого 1995 року Наталка Катеринчук - шеф-редактор «Новин» на ТРК «3-Студія», а вже за рік стала її головним редактором. З 2004 по 2006 роки була головним редактором каналу НТН. У 2005 році отримала премію «Золоте перо».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY