detector.media
22.03.2007 17:57
О.Бондаренко пропонує висловити недовіру Нацраді

22 березня 2007 року член комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації н.д. Олена Бондаренко (фракція Партії регіонів) спільно з н.д. О. Голубом (фракція Комуністичної партії України) та н.д. Л. Мордовцем (Фракція Соціалістичної Партії України») подала до Верховної Ради проект постанови про «Про звіт Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення за 2006 рік» № 3297-1.

Документом пропонується висловити недовіру Національній Раді з питань телебачення і радіомовлення.

Свою пропозицію автори вважають, зокрема невиправдано високим рівнем адміністративного втручання в діяльність телерадіоорганізацій, безпрецедентну за всі роки існування Національної ради кількість їх перевірок, непрозорість їх проведення, численні порушення чинного законодавства при ліцензуванні операторів програмної послуги, в тому числі юридично необґрунтоване розширене трактування повноважень Національної ради щодо встановлення порядку надання провайдерами абонентам відповідних програм.

Також автори вважають що діяльність Національної ради порушує принципи законності, об’єктивності, прозорості, врахування культурної, ідеологічної та політичної багатоманітності.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY