detector.media
21.03.2007 14:00
22 березня вийде перший номер щотижневої газети «Новая»

22 березня на ринку української преси зявиться щотижнева суспільно-політична газета «Новая», яку видає холдинг «Главред-Медіа».

 

Газета виходитиме у форматі А3 на 32 сторінках, російською мовою. Слоган тижневика – «Все очень просто». 22 березня з нагоди виходу першого числа газети в інформаційному агентстві УНІАН відбудеться прес-конференція, що транслюватиметься в прямому ефірі 5 каналу. На прес-конференції президент холдингу «Главред-Медіа» Віктор Шлінчак та головний редактор «Новой» Олег Нипадимка представлять журналістам нове видання.

 

«Ми відмовились від багатьох тем, починаючи з криміналу і закінчуючи так званими «сопливими» історіями, – коментує Олег Нипадимка. – Ми будемо культивувати головну цінність – людську особистість. Ми будемо випромінювати оптимізм і виконувати роль антидепресанта, оскільки більшість українців перебувають у стані депресії. Головні три теми, яким присвячені публікації газети «Новая», – віра, любов і сім’я. У першому числі газети є чотири шпальти політики, але ми дещо відсторонено спробуємо пояснити своїм читачам, що політика – не найголовніше у їхньому житті, і навіть у житті країни».

 

Олег Нипадимка розповідає, що пріоритетом для «Новой» буде якісна журналістика. Газета орієнтуватиметься на нестандартні теми, які зазвичай не висвітлюються більшістю видань. «Ми не вважаємо за потрібне зациклюватись на якійсь одній події, навколо якої країна «стоїть на вухах». Більше уваги приділяємо журналістським розслідуванням та тісному контакту з читачами. Закликаємо читачів телефонувати нам, радити, розпитувати, писати листи. У штаті нашої газети буде відділ листів, від чого відмовилась сучасна українська преса», – каже головний редактор «Нової».

 

З 1 вересня газета «Новая» стане щоденною.

 

Інна Корнелюк, «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY