detector.media
07.03.2007 15:44
Що покажуть українські телеканали 8 березня

На відміну від 2006 року, телеканали не приготували жодних спеціальних проектів, сприсвячених 8 березня, окрім святкових адаптацій традиційних програм. Винятком є премєра фільму «На вас чекає кохання», знятого на замовлення каналу «1+1» Українською медичною групою.

 

Ефір провідних телеканалів заповнюватиметься переважно популярними художніми фільмами. Часом одні й ті самі фільми можна буде побачити на різних каналах: «1+1» о 6.30 транслюватиме фільм «Попелюшка», його ж о 9.00 покаже Перший національний. У вечірньому праймі СТБ та ТРК «Україна» практично в один час ітиме фільм «Чого хоче жінка» (21.45 і 22.00 відповідно).

 

Перший національний включив у святкове програмування низку художніх та документальних фільмів про жінок. 8 березня о 9.00 – радянська казка «Попелюшка», о 12.00 – фільм «Чарівна ідіотка», о 17.30 – французька мелодрама «Краса земна», о 16.25 – документальний фільм про Маргарет Тетчер «Меґґі». Буде в ефірі Першого національного два концерти: «Для тебе, кохана», присвячений 8 березня, і «5 років радіо «Мелодія».

 

Про святкові програми на «1+1» «Детектор медіа» розповіла програмний директор каналу Дарія Фіалко: «Ввечері 8 березня ми покажемо премєру фільму, що знімався на замовлення «1+1», під назвою «На вас чекає кохання». Це легке, добре кіно. Вдень ми вирішили порадувати глядачів улюбленим кіно, яке має створити святковий настрій – «Віднесені вітром». Перед основним випуском ТСН в ефірі транслюватиметься концерт «Найгарніші люди України» - спільний проект VIVA та каналу «1+1».

 

За словами головного редактора служби промоції та анонсів «Інтера» Жанни Сабурової, програмна сітка складена таким чином, аби весь тиждень 5-11 березня був святковим. Упродовж тижня о 23.40 канал показуватиме «фільми для жінок і про жінок»: «Тріска», «Непристойна пропозиція», «Фатальний потяг», «Краще не буває», «У ліжку з убивцею», «Рука, що колихає колиску». «Всі ці фільми незвичайні й відображають природу жінки», - коментує пані Сабурова. Також «Інтер» покаже низку документальних фільмів, що відображають жіночу тему, а в неділю вийде святковий випуск програми «Вечірній квартал». 7 і 8 березня на «Інтері» - бенефіси Олександра Буйнова та Ірини Аллегрової та концерт «Пісні для коханих».

 

Новий канал до 8 березня запропонує спеціальний випуск програми «Ексклюзив» о 17.20 – рейтинг найексклюзивніших жінок світу. Програма складатиметься з 20 розповідей про жінок, які вразили весь світ, серед яких половина – українки. «У нас будуть відверті зізнання найкращих українських мачо, які коментують особисте життя найексклюзивніших жінок світу, - коментує прес-секретар Нового каналу Олександра Грохольська. – І, як завжди, ведуча Анастасія Касілова вражатиме своїми неймовірними костюмами і влучними репліками».

 

На каналі ICTV не готували спеціальних проектів, а просто «порадують жінок якісним кіно»: «Повернути час назад», «Містер Матуся», «Девять місяців», «Закони привабливості», «Казанова». Покажуть також концерт «Дискотека 80-х».

 

У святкові дні 8 і 9 березня канал ТЕТ транслюватиме «Жіночі історії «ДОМ-2» - програми про найвідоміших героїнь реаліті-шоу «ДОМ-2».

 

На 5 каналі спеціальних проектів під 8 березня не буде, однак ця тема так чи інакше проявлятиметься в новинах та інших програмах.

 

Телеканал «ТОНІС» 8 березня о 18.45 транслюватиме документальний фільм «У пошуках Софі» про Софі Лорен; по його завершенні на глядачів чекає художній фільм за участю Софі Лорен «Тільки між нами». Також у цей день «ТОНІС» покаже всі серії фільму «Повернення Будулая». 10 березня святкову програму продовжить програма «Диваки» із спеціальним весняним випуском на тему «кохання очима чоловіків»

 

В прес-службі каналу НТН повідомили, що в святковій програмі будуть тільки фільми, зазначивши: «Чому тільки фільми? Тому, що для жінок».Тож, жінкам канал пропонуватиме «Вогняну пустелю», «Жіноче щастя», «Вусатий нянь», «Три тополі на Плющисі» і «Москва сльозам не вірить».

 

Канал «Україна» також намагатиметься привернути увагу глядачів класичними популярними фільмами (о 14.00 «Знайомтесь, Джо Блек», о 21.45 «Чого хочуть жінки») та святковим концертом о18.00 «З посмішкою про головне».

 

Телеканал СТБ в міжнародний жіночий день покаже документальний фільм «Наталія Гундарева» (9.00), 8 серій «Зимової вишні» (11.50)  і комедію «Чого хочуть жінки»(22.00).

 

Наталія Данькова, «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY