detector.media
06.03.2007 14:01
В день річниці виходу «Відкритої Зони» авторський склад програми подав заяву до прокуратури про переслідування

6 березня опівдні авторський склад документального циклу «Відкрита Зона» (автор, режисер та журналіст) разом з генеральним продюсером продюсерського центру «Закрита Зона» подали заяву про професійне переслідування в прокуратуру міста Києва. Заяву одразу прийняли і пообіцяли негайно вжити заходів.  

 

Підставою для подання заяви стали погрози особи, яка була героєм останнього фільму циклу «Відкрита Зона». Цей фільм називався «Гра для дорослих» і був присвячений складній соціальній темі – домашнє насилля над жінками. Журналіст циклу Софія Слюсарчук розповіла свою історію про те, як впродовж багатьох років її чоловік знущався над нею фізично і морально (при цьому у фільмі не було жодного разу названо ні його прізвище, ні ім'я, оскільки чоловік відмовився від коментарів). Одразу після виходу фільму в ефір чоловік, про якого вона розповідала, почав настирливо дзвонити і погрожувати усьому авторському складу документального циклу «Відкрита Зона», а також їхнім родинам.  

 

При цьому, саме сьогодні, 6 березня виповнються рік з моменту виходу в ефір документальному циклу Наталки Фіцич «Відкрита Зона» (виробництво продюсерського центру «Закрита Зона»). 

 

«Детектор медіа»
 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY