detector.media
05.03.2007 20:13
«Ранок з «Інтером» виходитиме в новому форматі. Олег Панюта більше не працюватиме над проектом

З 6 березня ранковий блок «Ранок з «Інтером» виходитиме у новому форматі і з новою командою. Як повідомив «ТК» колишній керівник «Ранку» Олег Панюта, Правління каналу «Інтер» не продовжило контракт із продакшн-компанією, яка виробляла програму. Із творчої групи у складі 80 чоловік, що брала участь у створенні проекту, надалі над ним працюватимуть лише декілька осіб. «Ранок», за словами Олега, складатиметься із 5-6 рубрик.

 

На сайті каналу «Інтер» розміщено повідомлення про те, що ведучою оновленого «Ранку» буде Дарина Трегубова. В анонсі перелічені рубрики «Ідеї для оселі», «Авторанок», «Ваші гроші», «Здорове життя», «High Tech» та кулінарна рубрика Даші Малахової.

 

«Проект змінився, і я більше в ньому не задіяний, - сказав Олег Панюта. – Я не лишатимусь на каналі з декількох причин».

 

Нагадаємо, однією з причин конфлікту на «Інтері» наприкінці січня були чутки про припинення виходу проекту «Ранок з «Інтером». Про переформатування «Ранку» попередив під час зустрічі з колективом Валерій Хорошковський.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY