detector.media
03.03.2007 13:08
Нову програму 5 каналу «Погода на курортах» веде Андрій Джеджула

На 5 каналі з’явився ще один прогноз погоди – «Погода на курортах».  Про це повідомила сьогодні прес-служба каналу.

 

Ведучий програми – відомий український шоумен Андрій Джеджула.

 

За задумом, окрім безпосередньо прогнозів погоди, програма міститиме також різноманітне відео з курортних місць та інформацію не тільки про погодні умови, а й про можливості, які надають для відпочинку ті чи інші світові курорти.  

 

«Погода на курортах» виходить між основними випусками новин на 5-му та розрахована на «ділових людей, що дивляться новини на каналі  і зацікавлені не тільки у серйозній інформації, а й в інформації про цікавий відпочинок.» 

 

Сам Джеджула так коментує роботу в цьому проекті: «Мені, в першу чергу, цікаве співробітництво із серйозним, «дорослим» інформаційним каналом, оскільки мій основний бізнес – це організація заходів для дорослих людей.... До того ж, я не вважаю, що цей проект – це абсолютно новий для мене формат, оскільки розмова йде про курорти, а я 4 роки знімав програму про туризм на телеканалі O-TV. В більшості випадків, коли я розповідаю про якісь курорти, я вже точно знаю, що саме рекомендую людям, знаю, виходячи зі власного досвіду, бо я сам там побував, знімаючи свої програми. Так що все дуже виважено і дуже чітко. Я намагаюся пропонувати те, в чому цілком певен».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY