detector.media
27.02.2007 11:51
28 лютого кіноклуб ВГО ГК «ПОРА» презентує фільм Г.Гонгадзе «Тіні війни» та відкриту дискусію «Сепаратизм. Абхазія та Крим. Чи можливі паралелі»

28 лютого – у кіноклубі на Андріївському узвозі фільм Георгія Гонгадзе "Тіні війни" про події Грузино-Абхазького конфлікту. У заході візьмуть участь учасники подій, представники посольства Грузії, політолог Сергій Таран. Передбачається відкрита дискусія: "Сепаратизм. Абхазія та Крим. Чи можливі паралелі?"

Як повідомляється, стрічка побудована на інтерв'ю українських хлопців, що воювали у Грузії, та зйомках реальних подій. Чотирнадцять українців (семеро – посмертно) були нагороджені орденом Вахтанґа Ґорґасала, найвищою нагородою Грузії.

Сам Гія під час згаданого конфлікту також Брав участь у боях і був поранений під час артилерійського обстрілу. Про свій фільм він казав: "У цьому фільмі я не претендую на об'єктивність і зняв його на знак вдячності тим людям, які пролили кров за свободу і незалежність моєї держави".

Продюсером фільму виступив Сергій Сотниченко, а асистентами режисера Мирослава Петришин (майбутня Мирослава Гонгадзе), Андрій Толошний та Сергій Марченко. Оператори: Степан Меркало та Бердіа Чавчанішвілі.

Кіноклуб ВГО "ГК ПОРА" традиційно проводить свої покази щосереди, о 19-00, за адресою вул. Фролівська, 9-11 (вхід з боку Андріївського узвозу).

Вхід вільний.

Довідки: Ольга Веснянка 8 050 334 66 04.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY