detector.media
13.02.2007 15:02
За участь у «Євробаченні» позмагаються Данилко, Козловський і Власова

13 лютого об 11:00 в прес-центрі Першого Національного відбулася прес-конференція на тему: «Участь України у міжнародному конкурсі «Євробачення-2007». У ній взяли участь президент національної телекомпанії України Віталій Докаленко, директор творчого обєднання музичних і розважальних програм НТКУ Олена Мозкова і заступник директора ТО музичних і розважальних програм НТКУ Олена Загороднюк.

 

На сьогодні до НТКУ подано 18 заявок від потеційних учасників «Євробачення-2007». З них було відібрано 8 виконавців. Серед них: Андрій Данилко, гурт «Авіатор», гурт «не Ангели», Євгенія Власова, Віталій Козловський. Представника від України будуть обирати телеглядачі Першого Національного шляхом інтерактивного голосування під час прямої трансляції концерту, що відбудеться 9 березня, а також журі. При цьому президент НТКУ Віталій Докаленко наголосив, що перевага буде надана рішенню журі.

 

Окрім пісенного конкурсу, цього року Україна вперше візьме участь у танцювальному «Євробаченні-2007» та вдруге – у дитячому пісенному конкурсі «Євробачення».

 

Директор творчого обєднання музичних і розважальних програм НТКУ Олена Мозгова поділилася своїм рецептом перемоги: «Перш за все, треба думати про те, як це буде виглядати, а не лише про пісню. Кожен з них повинен зробити ШОУ! І я думаю, якщо вони докладуть зусиль, кожен з них зможе гідно представити Україну. Ми сподівалися не робити відбір, а зробити вибір з тих заявок і просто вибрати людину, щоб вона їхала представляти Україну. Але зацікавленість конкурсом така, що подано 18 заявок, і 8 з них – від людей, які можуть достойно представляти Україну на конкурсі. Це справді яскрава подія для України і один із найрейтинговіших продуктів для Національної телекомпанії».

 

На запитання щодо того, чиї шанси потрапити на «Євробачення» від України є найвищими, Олена Мозгова відповіла: «Думаю, що основна боротьба відбудеться між Власовою, Козловським та Данилком. Проте це шоу -  трапитися може будь-що».

 

Фінальний концерт «Євробачення-2007» відбудеться 12 травня у місті Гельсінки(Фінляндія)  та транслюватиметься у прямому ефірі на Першому Національному.

 

Олена Балацанова, Юрій Лукяненко, «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY