detector.media
07.02.2007 10:48
Українське кіно та ТБ братимуть участь у роботі 57-го Берлінського кінофестивалю

8-18 лютого в Берліні пройде 57-й міжнародний кінофестиваль „Берліналє”.

Як повідомляє Асоціація продюверів України, нашу країну на „Берліналє” будуть представляти Віталій Докаленко, Юрій Олейник, Наталя Панченко (Національна телекомпанія України) та Тетяна Смирнова (виконавчий директор кінокомпанії „Кінофорум України”). На інформаційно-рекламному стенді „Ukrainian cinema and TV”, розміщеному на „Європейському кіноринку”, який щорічно проходить в рамках „Берліналє”, будуть представлені українські теле- і кіноорганізації.

За задумом, участь у такому форматі дозволить презентувати українські медійні компанії на належному рівні, призначати та проводити ділові переговори, а також демонструвати власні кінопраці (стенд обладнаний плазменими екранами).

Однак, як сказано у повідомленні, цього року українські фільми не будуть демонструватися в рамках основної програми фестивалю.

За додатковими коментарями можна звертатися до представника української делегації – виконавчого директора кінокомпанії „Кінофорум України” Смірновой Тетяни, моб. 8 067 443 7 000, e-mail:sinilga@ukr.net

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY