detector.media
25.01.2007 13:19
Сергій Лисенко: Менеджмент «Інтера» ніяк не пояснив закриття «Першої експедиції»

Як уже повідомляла «Детектор медіа», з наступного тижня програма «Перша експедиція» не виходитиме в ефірі каналу «Інтер». Ведучий програми Сергій Лисенко сказав «ТК», що причини закриття програми йому невідомі.

 

«Програму виробляє компанія «Мелорама» - продакшн, що входить до складу холдингу «Інтер». Про закриття нас повідомило керівництво «Мелорами». Жодної аргументації не було. Я не чув претензій до якості програми чи рейтингів, або інших причин, із яких зазвичай закривають телепроекти», - повідомив він.

 

Також він припускає, що ініціатором закриття програми може бути нове керівництво «Інтера»: «Гадаю, що це якось повязано з новим керівництвом, але у чому полягає позиція, я не знаю. Це незрозуміло не лише для мене, але й усьому колективу програми».

 

Зараз Сергій Лисенко сподівається, що йому та керівнику програми Володимиру Мельниченку вдасться зустрітися з генеральним продюсером «Інтера» . «Я сподіваюся, що «Першу експедицію» ще зарано ховати. Ми спробуємо вжити всіх заходів, аби її відродити. Якщо ми зрозуміємо, що шансів на відновлення немає, намагатимемось зробити це на іншому телеканалі», - додав пан Лисенко.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY