detector.media
15.01.2007 18:30
На НТН більше немає Олексія Семенова, Віталія Гайдукевича, Ілони Довгань, «Красунь», «Наших» і «Вчасно.Про головне»

Як стало відомо «Детектор медіа», у 2007 році канал НТН не продовжив контракт із Олексієм Семеновим, який обіймав посаду генерального продюсера каналу з липня 2006 року. Про це повідомила PR-служба каналу.

 Нагадаємо, що першим заступником генерального директора НТН, як уже повідомляла «ТК», призначений Гліб Корнілов.

 Канал покинули ведучі новин Віталій Гайдукевич та Ілона Довгань. У звязку з цим канал був вимушений тимчасово відмовитись від формату «Вчасно. Про головне». Тим часом, у нічному ефірі зявилась програма «Вчасно. Дайджест». О 21.40 у будні виходитиме 15-хвилинний дайджест-випуск програми «Свідок», що повідомлятиме про найгучніші події протягом доби. Тимчасово призупинено вихід соціального ток-шоу «Наші». «Після заміни ведучого (програму «Наші» вів Вадим Колесников, – «ТК»), дизайну та вдосконалення тематичного плану програма повернеться в ефір каналу у березні, ймовірно, в суботу», - повідомляє PR-служба.

 

Показ ток-шоу «Красуні» (ведуча – Неллі Уварова) припинено, «оскільки цей дорогий проект не виправдав себе у плані рейтингових показників».

 

Замість ток-шоу «Красуні» о 17.30 з понеділка по пятницю виходитиме новий сезон програми «Час суда».

 

Вечірні серіали будніх днів також змінюють час виходу: з 15 січня о 19.30 стартує серіал «Бандитский Петербург», о 20.40 – премєра пригодницього серіалу «Велика прогулянка» (Росія).

 

Програма Людмили Харів «Особистий погляд» виходитиме в суботу о 16.30, а програма Катерини Несторенко «Спікер тижня» - о 16.30 у неділю.

 

З 20 січня у суботу о 17.30 почне виходити нова програма «Честь имею пригласить» (ведучий – Ян Табачник).

 

О 22.00 у суботу виходитиме шоу «Цирк сонця» - цикл із 5 двогодинних вистав всесвітньо відомого канадського «Cirque du Soleil».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY