detector.media
15.01.2007 11:44
Менеджмент 5 каналу домовився з незадоволеними регіональними кореспондентами

Протести регіональних кореспондентів 5 каналу, про які  повідомляла «Детектор медіа» наприкінці минулого року, виявились результативними. Як розповів «ТК» В’ячеслав Касім (донедавна - одеський кореспондент 5 каналу), 10 січня у Києві відбулась зустріч усіх власкорів (зокрема, і з тих міст, де є ПТС – Сімферополя, Донецька і Львова) із менеджментом каналу.

 

Генеральний продюсер каналу Юрій Стець, генеральний директор Іван Адамчук, шеф-редактор Олександр Народецький та директор новин 5 каналу Юрій Захарченко провели розмову з кожним кореспондентом особисто. Кореспондентам було запропоновано зареєструватись, як субєктам підприємницької діяльності. Це має оптимізувати розрахунки з каналом. Однак, як уточнив В'ячеслав Касім, ця ідея виникла вже після проведення переговорів, і умови, на яких кореспонденти-СПД співпрацюватимуть з каналом, не розголошуються.

 

2 січня був виданий наказ про інвентаризацію техніки регіональних корпунктів, однак, за словами Вячеслава Касіма, ця інвентаризація буде проведена на місцях – від кореспондентів уже не вимагають, як раніше, везти камери до Києва. Оплата праці залишається на рівні 2006 року.

 

«ТК» сподівається отримати коментарі від 5 каналу найближчим часом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY