detector.media
13.01.2007 18:38
Ганна Безлюдна забере з К1 на «Інтер» Ілларіона Павлюка та інших

Як стало відомо «Детектор медіа», найближчим часом офіційне запрошення працювати на каналі «Інтер» отримають близько десяти працівників каналу К1. Серед них – шеф-редактор Ілларіон Павлюк, головний редактор Антон Нікітін, головний режисер Ірина Іонова, випусковий редактор Анжела Руденко, а також декілька журналістів служби новин. Ймовірно, частина їх почне роботу на новому місці вже з понеділка, 15 січня, тоді ж має відбутись представлення. Поки  що ті з перелічених осіб, із ким нам удалося зв'язатись, воліють не давати коментарів.  

 

За неофіційною інформацією, Антон Нікітін очолить інформаційно-аналітичну службу каналу (до початку 2007 року цю посаду обіймав Максим Карижський),  Ірина Іонова стане головним режисером каналу «Інтер», а Сергій Лук'янець - головним оператором (обоє мали такі самі посади на К1). Яку саме посаду обійматиме Ілларіон Павлюк, поки що невідомо.

 

Колишній арт-директор К1 Євген Санніков, як повідомляла «ТК», вже працює на посаді арт-директора каналу «Інтер».

 

Ілларіон Павлюк працював у інформаційно-аналітичній службі «Інтера» у 2001-2005 роках. Антон Нікітін починав свою телевізійну карєру в телевізійному агентстві «Профі ТБ», заснованому Ганною Безлюдною після того, як у 2001 році вона разом із своєю командою залишила канал «Інтер». Сергій Лук'янець працював провідним оператором  «Інтер» у 1998-99 та 2002-2004 роках. Ірина Іонова з 1997 року й донедавна працювала режисером на каналі  «1+1» .

 

Нагадаємо, з 10 січня колишній головний продюсер каналів К1 і К2 Ганна Безлюдна працює генеральним продюсером каналу «Інтер». За її власними словами, її запросив на канал особисто власник 61% акцій та колишній голова Наглядової ради Валерій Хорошковський.

 

Місце Ганни Безлюдної на К1 і К2 посів Андрій Долгопятов, який, як повідомило «ТК» джерело на каналі, є бізнесменом і раніше у телебаченні не працював.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY