detector.media
11.01.2007 12:29
Замість В.Бабича новим арт-директором «Інтера» призначено Є.Саннікова

Як стало відомо «Телекритиці» з телеканалу «Інтер» звільнено власника студії «Бабич-дизайн» арт-директора Валерія Бабича. Сам Валерій підтвердив своє звільнення з каналу.

 

- Так, це правда. Я думаю, що це сталося у зв‘язку із приходом на канал нового керівництва. Новий генеральний продюсер має свої плани та хоче бачити на певних робочих місцях своїх людей. Я до цього ставлюся абсолютно нормально, адже останні  півроку сам думав про звільнення. Але рішення прийняли за мене. Тим не менше у мене є багато своїх власних проектів та творчих планів.

 

За інформацією прес-служби телеканалу «Інтер» на посаду арт-директора призначено Євгена Саннікова. Останнє місце його роботи – арт-директор телеканалу К1.

 

Євген Санніков 2000 року закінчив факультет аерокосмічних систем.  За другою освітою – мистецтвознавець.  З 2000 року займається сучасним мистецтвом. Провідний дизайнер і арт-директор міжнародних агенцій. Розробляв проекти для компанії Siemens, Samsung, Suzuki, Michelin,  «Студія 1+1», «Славутич». Має численні  призи і нагороди, зокрема перший приз конкурсу Bigstar Creative у номінації «Графічний дизайн», премію «Дизайн року» на Першому українському Інтернет-фестивалі, також був фіналістом 5-го Київського міжнародного фестивалю реклами.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY